Юна львів’янка виграла турнір із гімнастики в Арабських Еміратах

9781 0
13-річна гімнастка зі Львова стала кращою серед учасниць із 22 країн світу.
фото: ukr-space.com

фото: ukr-space.com

Вихованка львівського спортивного клубу «Ніка», член юніорської збірної України з художньої гімнастики Христина Погранична перемогла на першому Міжнародному турнірі з художньої гімнастики DuGymCup 2016, який відбувася в Дубаї 9-13 грудня. Про це повідомляють на офіційній сторінці турніру у Facebook.

Христина Погранична успішно обійшла конкуренток у всіх трьох індивідуальних видах і в багатоборстві, здобувши чотири золоті медалі. Високі оцінки обруч - 16,220, булави - 16,030 та стрічка -15,600 дозволили піднятись гімнастці на найвищу сходинку п’єдесталу. За рішенням журі турніру львів’янку нагородили титулом «Міс майстерність».

Призерами першого арабського турніру стали ще три вихованки львівського спортивного клубу «Ніка» (тренер Ірина Руда): Анастасія Гурська (2005р.н) – друге місце у вправі з булавами, Алекса Еверц (2007р.н) стала першою у вправі з булавами і посіла друге місце у багатоборстві; Луїза Любімова (2008р.н.) - перше місце у багатоборстві.

Читайте також: Юна львів’янка завоювала усе бельгійське «золото». Відео

Додамо, Перший міжнародний турнір з художньої гімнастики DuGymCup 2016 проходив на всесвітньовідомій спортивній арені AlManaraSportsHall в Дубаї 9-13 грудня. У змаганнях взяли участь понад 200 учасниць з 22 країн світу.

Нагадаємо, львів’янка Христина Погранична показала найкращий результат у багатоборстві серед юніорок на престижному міжнародному турнірі «Кубок Афродити» в Греції. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!