14 мобільних додатків, які будуть корисними в дорозі

4605 0
Раніше для подорожей потрібна була купа паперових карт, компаси, роздруковані каталоги та розклади. Тепер все набагато простіше – всі речі, які вам потрібно знати під час подорожі, легко зберігаються на смартфоні.

14 додатків, які будуть неймовірно корисними для вас перед або під час будь-якої мандрівки пропонує Inspired.

Pocket

Це популярний сервіс для зберігання статей та новин для прочитання на потім. Ви можете зберегти всі необхідні матеріали та статті про місце, куди збираєтесь, напрямки руху та відгуки людей, і читати їх в офлайні – незалежно від того, чи натрапите на wi-fi.

Завантажити: iOS та Android.

Citymapper

Загубитися у великому місті – простіше простого. Для того, аби цього не сталося, варто завантажити додаток, який буде показувати вам усі маршрути громадського транспорту. Citymapper має карти для двох десятків найбільш популярних туристичних міст світу, таких як Нью-Йорк, Мілан чи Барселона, і за його допомогою ви зможете спланувати свою поїздку на метро, автобусі чи трамваї.

Завантажити: webAndroid та iOS

SayHi Translate

Час у дорозі – найкращий момент для того, аби спробувати вивчити кілька слів мовою тієї країни, в яку ви прямуєте. Місцеві жителі будуть неймовірно раді, якщо ви привітаєтесь з ними їхньою ж мовою, не зважаючи на акцент.

Завантажити: iOS.

HotelTonight

Цей додаток став успішним, пропонуючи мандрівникам гарячі бронювання готелів за хорошими цінами, і з тих пір шукає чудові готелі за нечуваними цінами за тиждень до поїздки, наприклад. HotelTonight нещодавно також додав опцію рекомендацій для готелів, які зможуть переглядати мандрівники.

Завантажити:  iOSAndroid та Windows.

GateGuru

GateGuru – універсальний довідник для тих, хто подорожує літаком: він містить розклади руху, вимоги компаній з перевезення багажу, час чекіну, пропонує рекомендовані ресторани та магазини в кожному аеропорті.

Завантажити: AndroidWindows та iOS.

LoungeBuddy

Додаток знає все, що стосується відпочинку в аеропорті. Часто трапляється так, що у вас є від кількох годин до цілого дня пересадки або очікування свого рейсу, і спати на стільцях – не завжди найкраща ідея. Додаток має каталог прийнятних місць для сну в межах аеропортів.

Завантажити: Android та iOS.

Packing Pro

Якщо мандрівка, в яку ви збираєтесь, є складною та тривалою, дуже важко втримати в голові все необхідне, що треба зробити. Прививки, сумки, візи, речі, квитки – все це може в один момент змішатись у голові і створити суцільний хаос. Packing Pro – простий планувальник завдань, в якому ви можете по поличках розписати, що необхідно зробити для подорожі – наприклад, описати все, що треба зібрати в сумку, просто відзначаючи галочками виконані завдання.

Завантажити: iOS

Gogobot

Ви вже на місці, але не знаєте, куди йти? Gogobot має в своєму каталозі відгуки на всі ресторани, магазини та клуби від справжніх відвідувачів. Втім, в якості альтернативи можна також спробувати традиційний Foursquare або Yelp.

Завантажити: Android and iOS.

Spottly

Це візуальний гід по найбільш популярних місцям у світі. Їх, звісно, сила-силенна, тому іноді важко розібратися у всьому цьому розмаїтті, і вирішити, що ви хочете побачити конкретно. Spottly подає рекомендації місць, закладів та інший контент у зручному візуальному вигляді, супроводжуючи це якісними фото та відео.

Завантажити:  iOS

AllTrails Hiking and Mountain Biking Trails

Наодинці з природою – найкращий варіант для оновлення своєї свідомості та перезапуску настрою. В каталозі додатку – понад 50 000 пішохідних та велосипедних маршрутів по горах світу, що не залишать байдужими жодного любителя природи.

Завантажити: Android та iOS.

OMW (On My Way)

Спеціальний додаток, який автоматично надсилає інформацію про ваше місцезнаходження. Після того, як ви прибуваєте у кінцеву точку маршруту, локація припиняє надсилатись.

Завантажити: iOS.

Veg Travel Guide

Завдяки цьому додатку можна дізнатись про найкращі меню та заклади вегетаріанського характеру у місті, в яке ви прибули. Окрім того, це просто хороший спосіб спробувати харчуватись здоровою їжею, навіть якщо ви нікуди не їдете.

Завантажити:  AndroidWindows та iOS.

Roadtrippers

Додаток для любителів подорожей автомобілем з друзями містить базу з кемпінгів, автомайданчиків, мотелів та ресторанів при дорогах.

Завантажити: iOS та Android.

Radarcast

Додаток Radarcast – це про погоду і трошки більше: він зможе показувати вам не лише погодні дані, а й інформацію про надзвичайні природні явища, що наближаються. Це дозволить вберегти вашу мандрівку від несподіваних сюрпризів природи.

Завантажити:  iOS та Android.

Фото: networkflex.com, 5-travel.com, www.mosio.com


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!