14 жовтня у Львові відбудеться Марш Захисників

1211 0
Усіх бажаючих запрошують приєднатися до Маршу, але дотримуватись усіх епідемологічних заходів: маски, безпечна відстань.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У четвер, 14 жовтня, на Покрови у Львові пройде Марш Захисників. Ініціатором і організатором маршу, як і минулого року, є ветеран ЗСУ, старший лейтенант Артур Кирєєв.

Читайте також: У Львові напередодні Дня захисника висадять іменні дерева на честь загиблих оборонців

Марш розпочнеться о 12.00 год з покладанням квітів біля пам’ятника Тараса Шевченка і пройде до Меморіалу пам’яті Героїв Небесної Сотні. Там відбудеться нагородження Героїв та волонтерів з нагоди Дня захисників та захисниць України.

Усіх бажаючих запрошують приєднатися до Маршу, але дотримуватись усіх епідемологічних заходів: маски, безпечна відстань.

13 жовтня організатори Маршу також завітають до військового госпіталю на Чехова, де вручать подарунки пораненим воїнам, які проходять зараз лікування в шпиталі.

Читайте також: Львів'яни вийшли на Марш нескорених, щоб подякувати військовим. Фото, відео

Нагадаємо, що цьогоріч 14 жовтня в Україні відзначають День захисників та захисниць України. У 79-ту річницю створення УПА та День українського козацтва на Львівщині запланували низку заходів. Програму дивіться тут

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!