Політична реклама

15-16 вересня у Львові пройде "Фестиваль партнерства"

2275 0
Цими вихідними у центрі Львова проходитиме Фестиваль польсько-українського партнерства. Суть фестивалю полягає в презентації культурних візиток польських міст та воєводств-партнерів Львова та Львівської області. Про це "Твоє місто" повідомили у Генеральному Консульстві Республіки Польща у Львові.

На площі Ринок відбудуться виступи польських фольк-гуртів, джазових колективів, танцювальних ансамблів, вироби ремісників, презентуватимуть страви регіональних кухонь та багато іншого. Свої «культурні візитки» привезуть до Львова міста та регіони Польщі: Вроцлав, Лодзь, Жешув, Люблін, Перемишль, а також люблінське, сілезьке, вармінсько-мазурське, малопольське та підкарпатське воєводства.

Головний гість фестивалю - українсько-польський рок-гурт «ЕНЕЙ» з Ольштина (Польща), який виконує фольк-рок та уже деякий час займає перші сходинки хіт-парадів в Польщі.

Окрім концертів на площі Ринок відбудуться інші супутні заходи, у тому числі виставка художників з польського регіону Вармії та Мазур, та спеціальний концерт „Сapelli Cracoviensis" у Латинському Катедральному Соборі.

Концерти відубуватимуться на літній сцені, що на площі Ринок, з 15:00 до 21:30. Поблизу сцени знаходитимуться промоційні стенди польських партнерів Львова, де будуть доступні інформаційні буклети, а також страви регіональних кухонь.

Онлайн-трансляцію "Фестивалю партнерства" забезпечуватиме продакшн-студія інтернет-телеканалу "Твоє місто".

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!