Політична реклама

15-17 червня у Львові пройде свято пива

1238 0
Протягом трьох днів, з 15 до 17 червня, у парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького (вул. Болгарська, 4) на території гостинності «LeoFan» Львівський міський фестиваль пива збирає поціновувачів різних сортів пива спостерігати за перебігом подій на стадіонах Чемпіонату Європи з футболу - повідомили у медіа-центрі "Львів 2012".

Початок ІІ Міського свята пива - 15 червня о 14.00 год. 

Протягом трьох днів фестивалю львів'ян та гостей міста чекає розмаїття сортів пива та пивних розваг. А саме:
- Гастрономічний Ярмарок «Кухні народів Європи» до пива
- Інтерактивні розваги
- Пивні конкурси
- Концертна шоу-програма
- Вечірки open-air
- Фан-посольство

Львівський міський фестиваль пива познайомить усіх охочих із традиціями пивоваріння та культурою споживання пива.

«Фестиваль пива – це поєднання сучасних технологій зі старими рецептами пивоваріння, це заклик до популяризації культури споживання пива та популяризації давньої культури Львова загалом. Не випадково саме пиво у поєднанні із старовинною архітектурою Львова здатне створити чудову атмосферу свята, перформансу та справжньої забави», - зазначають організатори фестивалю.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!