Політична реклама

15 серпня пройде Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю

1184 0
15 серпня Львівський міський центр зайнятості організовує Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю, який відбуватиметься у приміщенні центру зайнятості. Ярмарок розпочне роботу о 11.00 год за адресою: м. Львів, вул. Княгині Ольги, 122. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

На цьогорічний ярмарок запрошено понад 20 підприємств, установ, організацій Львова. Відвідувачі заходу матимуть змогу безпосередньо поспілкуватися з представниками працедавців, ознайомитися з переліком вільних робочих місць і вакантних посад, які є на ринку праці міста, а також з послугами державної служби зайнятості.

Фахівці центру зайнятості будуть проводити майстер-клас з написання резюме, надаватимуть індивідуальні профорієнтаційні та юридичні консультації, стануть надійними посередниками у сприянні працевлаштуванню. Учасники заходу матимуть змогу  взяти участь у тренінгу «Відчуй себе впевнено!» та у презентаційній екскурсії уМіжрегіональний центр соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів.

В рамках заходу проходитиме  круглий стіл за участю  соціальних партнерів на тему «Рівні права - рівні можливості». Під час круглого столу передбачається обговорити важливі аспекти працевлаштування та соціального захисту осіб з інвалідністю, окреслити та виробити спільні дії з вирішення завдань щодо розширення можливостей соціального захисту людей з інвалідністю, їх працевлаштування та сприяння у повноцінній участі в суспільному житті міста.

Довідка

В програмі заходу:

·                11.00 -13.00 - Ярмарок вакансій;

·                12.00-15.00 - тренінг для осіб з інвалідністю;

·                12.00-13.00 - майстер-клас з написання резюме;

·                12.00-14.00 - круглий стіл;

·                12.30 - презентаційна екскурсія у Міжрегіональний центр соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації інвалідів.

Більше інформації у відділі інформаційної роботи з роботодавцями  Львівського міського центру зайнятості; телефон для довідок: 245-79-92; 245-79-84.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!