15 вихованців ЛКП «Лев» шукають нові домівки. Фото

5194 0
Якщо песиків не вдасться прилаштувати, ЛКП «Лев» доведеться їх відпустити на місця відлову.

ЛКП «Лев» пропонує львів’янам прихистити своїх п’ятнадцятьох своїх вихованців. Фото і опис тварин комунальне підприємство розмістило на своїй сторінці у Facebook.

Tvoemisto.tv пропонує ближче познайомитися з песиками ЛКП «Лев».

Таві. Артистична та неповторна, метис лайки. У лівому вушку має тату, проте її ніхто не шукає. Вона дуже дружня, неймовірно фотогенічна і просто собака-мрія.

Оді, метис коргі. Спокійний молодий собачка, дружелюбний та добре гуляє на повідку. Після грумінгу його шоколадне хутро стало ще привабливішим.

Сара. Молоденька красуня-ведмедик віком до одного року. Потрапила до нас із задавненою травмою на лапі. Була налякана та агресивна. Та за тривалий час перебування цієї собаки на підприємстві, завдяки щоденному спілкуванню з людьми, перев'язкам та уважному ставленню ветеринарів ця ЖОВТА собака стала соціалізованою. Зараз Сара вже здорова та готова переїхати жити у нову домівку. 

Стена ми забрали з вулиці розгубленим, наляканим та з травмами. Йому понад 10 років, має вікові проблеми зі суглобами. Шукаємо для нього чуйних та надійних господарів, що зможуть подарувати цьому красеню теплий дім та необхідну турботу та увагу.

Читайте також: Дай лапу, покажи жетончик. Як працює реєстрація тварин у Львові

Блайда знайшли  розгубленим, наляканим та з травмами. Йому приблизно 5 років, але зір у нього майже втрачений. Попри це, він розумний, чемний. А ще - невеликого зросту, тому може проживати і в квартирі. Шукає найтепліші руки для щасливого життя вдома!

Барсік, молодий собачка, який потрапив до нас з ранами від покусів інших собак: довелося зашивати рани на лікувати. Зараз цей песик вже повністю здоровий, активний, гавкучий. Стане чудовим другом та охоронцем-дзвіночком для своєї родини.

Веном. Неймовірно зворушливий собака вже зрілого віку, добряк. Він неслухняний, любить бавитись як щеня. Відловлений з нашийником і без жодних ідентифікаторів. Можливо, хтось впізнає цього красеня і повідомить господарів.

Аврора, молода метиска вівчарки. Красуня з розкішним хутром. Слухняна, грайлива та гавкуча. Може проживати в родині з дітьми, які люблять тварин.

Шпилька молода собачка віком до 1-го року. Наразі трішки ляклива, добре піддається навчанню та вже привчилася до повідка. Такій молодій та гладкошерстій собаці на вулиці буде важко вижити, тож шукаємо їй уважного ніжного господаря.

Шпулька, мабуть сестра Шпильки (попередня собака у підбірці). Також віком близько 1 року, але трішки меншого зросту. Тільки у найкращі руки.

Читайте також: Друг на годину. Фотопрогулянка з песиками ЛКП «Лев»

Шон, граційний молодий красень, енергійний та гавкучий. Стане чудовим охоронцем та вірним другом. 

Саймон, рудий кудлатий красень. Метис німецької вівчарки. Грайливий, дружній, знає деякі команди та піддається навчанню.

Фібі. Молоденька метиска вівчарки, енергійна та гавкуча, проте слухняна та піддається навчанню. Найвірніший друг та охоронець.

Чудова, непосидюча, енергійна Адель ще продовжує чекати на свого вірного та люблячого господаря в ЛКП «Лев».

Джек, не зважаючи на те, що собака середнього віку і має більмо на очку, він енергійний, гавкучий, справжній охоронець. Мріє мати дбайливу родину!

Фото ЛКП «Лев»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!