Політична реклама

16-19 лютого у Львові відбудеться виставка весільних букетів. Вхід вільний

1767 0
З четверга по неділю, 16-19 лютого, у Львові у торговому центрі «Весільний дім», що розміщений на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36) відбудеться виставка весільних букетів. Про це повідомляє прес-центр ТВК.

На виставці флористи представлять класичні весільні букети, а також продемонструють останні модні тенденції весільної флористики. Окрім традиційних букетів з живих та штучних квітів, відвідувачам виставки також запропонують безліч варіантів креативного оформлення весілля.

Загалом участь у виставці прийматимуть близько десяти флористів зі Львова, а також з інших міст України. Під час виставки відвідувачі зможуть не лише оглянути і придбати роботи флористів, але й замовити ексклюзивні робити на власне весілля чи у подарунок близьким.

Вхід на виставку вільний. Відкриття відбудеться у четвер, 16 лютого, о 16.00. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!