+16 і дощ. Прогноз погоди на тиждень у Львові

6993 0
На травневі дощі синоптики очікують цього тижня мало не щодня.
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

Цього тижня у Львові, за прогнозами сайту Синоптик, сонця буде мало.

Так, сьогодні, 20 травня, увесь день небо буде похмурим. Температура повітря підніметься з 15 до 22 градусів, але водночас будуть дощі з грозами та сильний вітер – до 5 м/с.

У вівторок, 21 травня, дощ від сильного змінюватиметься на дрібний, а потім знову посилюватиметься, кажуть синоптики. Температура повітря становитиме 14-18 градусів вище нуля, до вечора посилиться вітер – до 4 м/с.

У середу, 22 травня, буде відносно сухо для Львова. Дрібний дощ очікується ближче до вечора, а протягом дня буде просто похмуро, 11-18 градусів тепла та вітер із швидкістю 3 м/с.

У четвер, 23 травня, дощ розпочнеться удень і до вечора має послабшати. Температура повітря становитиме 12-17 градусів вище нуля, а вітер розженеться до 4 м/с.

У пятницю, 24 травня, останні дзвоники у багатьох школах Львова пройдуть під дрібним дощем за температури повітря 11-14 градусів. Вітер буде лише зранку – до 3 м/с, а згодом дещо стихне.

В суботу, 25 травня, та в неділю, 26 травня, буде хмарно. Дощ можливий, але дрібний і лише в обід. Температура повітря підніметься з 10 до 18 градусів тепла. Вітру майже не буде.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!