16 комунальних приміщень у Львові виставили на приватизацію. Адреси

1290 0
У переліку – низка приміщень у центрі Львова.
фото: sevastopolnews.info

фото: sevastopolnews.info

Сьогодні під час сесії Львівська облрада прийняла рішення про приватизацію у 2017 році ще 16 об’єктів майна, повідомляє IA ZIK. Більшість приміщень виставляють на приватизацію шляхом аукціону. В основному це нежитлові приміщення, зокрема чотири корпуси на просп. Чорновола, 45а, а також три приміщення фтизіопульмонологічної служби на вул. Личаківській, 233. Найбільшими об'єктами, які виставлять на аукціон, є приміщення на вул. Замарстинівській, 134а (1501 м2) та приміщення на вул. Січових Стрільців, 3 (758 м2), інформує Zaxid.net.

Читайте також: Чи знесуть у Львові хоча б одну новобудову

Водночас Львівська облрада дозволила трьом нинішнім орендарям викупити комунальні приміщення без конкурсу. Так, ТзОВ «Елара» (перукарня, яка належить львів'янці Любові Лахіній), викупить 206,7 м2нежитлових приміщень на просп. Чорновола, 59; ФОП Борис Я. Я. викупить 44,4 м2 на вул. Січових Стрільців, 3; громадська організація «Захисти своє майбутнє», одним із засновників якої є депутат Львівської міськради від «УКРОПу» Іван Гринда, викупить 15,8 м2 на третьому поверсі будинку по вул. Винниченка, 8.

Читайте також: Як живеться львів’янам у центрі міста. Результати опитування

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!