16-річний хлопець у Львові випадково вистрелив у товариша з мисливської рушниці

8242 0
Він показував старшому товаришу батькову зброю – мисливську гладкоствольну рушницю та випадково з необережності вистрілив.
фото: ua.depositphotos.com

фото: ua.depositphotos.com

У Львові внаслідок необережного поводження зі зброєю поранений неповнолітній хлопець. На оперативну лінію 102 надійшло повідомлення вчора, 9 травня. 17-річний львів’янин отримав вогнепальне поранення живота та руки. Як попередньо встановили правоохоронці, він був поранений у квартирі одного з будинків у Львові.

Того дня до 16-річного сина власника помешкання прийшов його товариш віком 17 років. Молодший показував старшому батькову зброю – мисливську гладкоствольну рушницю та випадково з необережності здійснив постріл, внаслідок якого гість отримав тілесні ушкодження та був доставлений у лікарню, де йому діагностували, зокрема «проникаюче вогнепальне поранення живота та передпліччя».

Читайте також: У Львові заблокували магазин, який продавав алкоголь

Поліцейські вилучили зброю та розпочали за фактом кримінальне провадження за ст.128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, проводять слідчі дії.

Правоохоронці також закликають власників неухильно дотримуватись правил зберігання зброї. Так, зброя та бойові припаси до неї мають зберігатися в металевих ящиках чи сейфах, при цьому зброя має бути в розрядженому стані. Власники повинні унеможливити доступ до зброї та боєприпасів сторонніх осіб, а особливо дітей.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!