Політична реклама

17 грудня львів'ян запрошують на концерт Павла Табакова

1254 0
Переможець вокального телепроекту «Голос країни» Павло Табаков, який нещодавно презентував свій новий альбом «Мій світ», вирушає разом із групою у концертний тур містами України.

Тур у підтримку нового альбому стартує у другій половині жовтня і охопить одинадцять міст України,  - повідомляють організатори.

Романтичний і водночас драйвовий «світ» Табакова львів’яни зможуть побачити 17 грудня у Львівській опері.

Альбом Павла Табакова «Мій світ», у підтримку якого відбудеться однойменний тур, вийшов 1 березня 2013 року – під лейблом всесвітньовідомої компанії звукозапису Universal Music Group. Контракт з компанією співак підписав після перемоги у телепроекті «Голос країни».

«Мій світ» - це п’ятий за рахунком компакт-диск виконавця. Днями артист презентував кліп на сингл з нового альбому «Дякую небесам».  

Квитки на концерти Павла Табакова «Мій світ» можна замовити на сайті kasa.in.ua та за номерами телефонів: 097-0000-754, 093-0000-754, 066-0000-754.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!