17-літній Гуцуляк приносить львівським "Карпатам" нічию на виїзді

2132 0
В рамках 15 туру української Прем`єр-ліги львівські "Карпати" на виїзді зіграли в нічию з дніпродзержинською "Сталю". А в кінці матчу воротар львів'ян відбив пенальті.
Фото: fckarpaty.com.ua

Фото: fckarpaty.com.ua

Матч між двома командами відбувався у Дніпропетровську. Дніпродзержинцям вдалося вийти вперед в цьому матчі ще в першому таймі. Гол на рахунку Адамюка, який зумів забити головою після подачі з кутового.

Після перерви тренер львів'ян Ігор Йовічевіч вирішив зробити заміну, випустивши на поле 17-літнього Олексія Гуцуляка. Саме йому вдалося зрівняти рахунок в цьому матчі, теж забивши головою.

Коли основний час матчу наближався до завершення, гравець "Сталі" Владислав Кулач заробив пенальті у ворота львів'ян. Сфолив Олег Голодюк. Та удар Антона Котляра був неточний, м'яч попав у стійку воріт.

Після цієї гри "Карпати" залишились на 7 місці, маючи у своєму активі 18 очок. До зимової перерви залишилося зіграти ще два матчі. Наступний з них "Карпати" зіграють у Львові в суботу, 28 листопада. Початок гри о 14:00 год.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!