18 пацієнтів із підозрою на коронавірус на Львівщині у важкому стані

5697 0
Восьмеро пацієнтів із коронавірусом у Львові лікуються у відділенні інтенсивної терапії.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Упродовж дня 11 квітня на Львівщині з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося ще 27 осіб. Про це повідомили у ЛОДА.

Читайте також: Де на Львівщині найбільше хворих на коронавірус

Пацієнти зі Львова, Червонограда, Дрогобича, а також із Буського та Пустомитівського районів. Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 82 особи.

На самоізоляції – 500 осіб. За увесь час виписали з лікарні  146 пацієнтів. Стан більшості хворих –середньої важкості. У 18-ти пацієнтів стан важкий. Троє пацієнтів ­– на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою Covid-19 звернулася 728 людей. Наразі, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 122 особи. У 96 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус, з них 4 особи померли. Вісім осіб лікуються у відділенні інтенсивної терапії. 5 пацієнтів одужали.

Читайте також: «Якби сама не звернулася, то навіть не дізналась». Як львів’янка одужала від коронавірусу

Нагадаємо, в Україні підтвердили 2511 випадків захворювання на коронавірус, із них померли 73 людини. а одужали – 79.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!