19 будинків у Львові без гарячої води через ремонт на тепломережах

1645 0
Через ремонтні роботи на теплових мережах у Львові призупинено подачу гарячої води до 19 будинків. Як повідомляє ЛМКП «Львівтеплоенерго» ремонти планнові та проводяться у зв’язку з підготовкою до нового опалювального сезону.
  • через заміну теплової мережі між ж/б Лисиницька, 5 і 11 призупинено подачу гарячої води до 9 будинків на вул. Лисиницька,2,4,5а,6,9,11,11а,13, Пасічна,89. Роботи триватимуть до 27 червня 2014р.;
  • через заміну теплової мережі до 27 червня призупинено гаряче водопостачання до 2 будинків на вул. Липова Алея, 1,11;
  • через заміну теплової мережі гаряче водопостачання призупинено до 8 будинків на вул. Хвильового, 2, 4, 12, 14, Паньківського, 6, Тичини, 11, 13, 15. Подачу гарячої води буде відновлено сьогодні, 25 червня.

 

«Зараз «Львівтеплоенерго» готує до зимового періоду усі джерела теплопостачання. У кожному районі, який ми обслуговуємо, проводяться планові ремонтні роботи. У зв’язку з ремонтними роботами, іноді, на певний час доводиться призупиняти подачу гарячої води до кількох будинків. Сподіваємося на розуміння наших споживачів, адже від цього залежить якісна підготовка до опалювального сезону», – розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!