19 випускників львівських шкіл набрали на ЗНО по 200 балів

6923 0
Ще не оголосили результати ЗНО з іноземних мов, біології, хімії, географії та історії.
фото: racorn/Depositphotos

фото: racorn/Depositphotos

За попередніми результатами ЗНО, 19 випускників львівських шкіл набрали по 200 балів із трьох предметів. Про це повідомляє пре-служба ЛМР.

Читайте також: В Україні затвердили нові правила вступу до вишів. Що змінилося

«Ми маємо тринадцять 200-бальників із математики, двоє – з фізики та четверо – з української мови. Ми ще очікуємо результати з іноземних мов, біології, хімії, географії та історії», – розповіла керівниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.

Наразі відомо, що поки що один випускник набрав 400 балів із математики та фізики. Додамо, що торік 17 учнів львівських шкіл склали ЗНО на 200 балів із одного предмета.

У межах програми підтримки від Львівської міської ради, абітурієнти, які набрали 200 балів, зможуть отримати 5 000 гривень, за 400 балів отримають 10 000 гривень, ті, хто набере 600 балів з трьох предметів отримають премію у розмірі 20 000 гривень.

Читайте також: «Ні, синку, цього року на море поїдуть репетитори». Чому для ЗНО не досить шкільних

Нагадаємо, експертна комісія зі встановлення порогу «склав/не склав» цього тижня має визначити порогові бали для всіх тестів ЗНО. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!