17 випускників зі Львова набрали на ЗНО 200 балів

14738 0
Найбільше випускників, що набрали 200 балів, вчились у фізико-математичному ліцеї у Львові.
фото: racorn/Depositphotos

фото: racorn/Depositphotos

Випускники восьми шкіл Львова набрали 200 балів з різних предметів на цьогорічному ЗНО. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила директорка департаменту освіти й науки ЛОДА Любомира Мандзій.

Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ ім. І.Франка має найбільшу кількість випускників з 200 балами на  ЗНО – 12 осіб. З них шестеро набрали 200 балів з математики, по троє з фізики та хімії.

У переліку шкіл, випускники яких набрали 200 балів, є ЗОШ №52 ім. М. Лобачевського (математика), ЗОШ №42 (хімія), ЗОШ №13 (хімія), гімназія «Гроно» (географія), гімназія «Престиж» (німецька мова), ЗОШ №8 (німецька мова), ЗОШ №45 (німецька мова).

Читайте також: «Ні, синку, цього року на море поїдуть репетитори». Чому для ЗНО не досить шкільних

Загалом, на Львівщині 200 балів на ЗНО набрали 26 випускників. Цікаво, що обидва випускники, які набрали максимум балів із географії в Україні, – із Львівської області. Фізику на 200 балів здали троє абітурієнтів, хімію – дев’ятеро.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!