19-річна львів'янка виборола чотири золотих медалі на чемпіонаті світу з гирьового спорту

907 0
За медалі змагались 460 спортсменів із 32 країн.
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

19-річна представниця Львівщини, курсантка Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Анжеліка Намєснік на чемпіонаті світу з гирьового спорту завоювала одразу 4 золотих та 2 срібних медалі. Про це повідомляє Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Читайте також: Львів’янка виборола шість золотих медалей на чемпіонаті України з гирьового спорту

Чемпіонат світу з гирьового спорту проходив у столиці Угорщини. За медалі у Будапешті позмагались 460 спортсменів із 32 країн.

Львівська спортсменка виборола перше місце в естафеті у поштовху гир від грудей серед дорослих, у поштовху гир за довгим циклом серед юніорів, а серед дорослих стала віцечемпіонкою, як і в естафеті у поштовху гир за довгим циклом. У сумі ж двоборства Анжеліка намєснік виборола золото як серед дорослих, так і серед юніорів.

Також на змаганнях спортсменка виконала норматив майстра спорту України міжнародного класу.

Нагадаємо, напередодні у вересні у київському Палаці спорту відбувся чемпіонат України з гирьового спорту. Тоді рекордну кількість золотих медалей для Львівщини принесла Анжеліка Намєснік, завоювавши одразу 6 золотих медалей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!