Поліція перевіряє інформацію про загибель 19-річної дівчини у Львові

11279 0
У Пошуково-рятувальній волонтерській асоціації заявили, що 19-річну дівчину, яка зникла у Львові, знайшли мертвою.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

19-річну дівчину, яку Львівське районне управління поліції №2 оголосило в розшук, знайшли мертвою. Про це повідомили у Пошуково-рятувальній волонтерській асоціації.

Про зникнення дівчини у поліцію повідомили родичі. За їхніми словами, сьогодні, 27 жовтня, близько другої години ночі дівчина вийшла з дому, що на вул. Глибокій, і не повернулася додому.

Читайте також: У Львові розшукують 19-річну дівчину, яка вийшла з дому і не повернулася 

Водночас у поліції Львівщини наразі інформацію про загибель дівчини не підтверджують.

Як повідомила у коментарі Тvoemisto.tv речниця ГУ Нацполіції у Львівські області Світлана Добровольська, у поліцію надійшла інформація, що знайшли,ймовірно, тіло у парку Піскові озера. Зараз на місці працюватимуть водолази.

«Наразі інформацію про те, що знайдено тіло дівчини, яку розшукували, ми підтвердити не можемо. Ми не встановили, що 19-річна дівчина загинула, і тіло її ми не виявили. У нас є інформація, що там (на Піскових озерах – ред.) є нібито тіло. Поки ще немає водолазів, які би витягнули і підтвердили, що це саме так. Тоді буде проводитися впізнання, щоб підтвердити, чи це саме та дівчина, яку розшукували», – каже вона.

Оновлено. Станом на 15.00 год 27 жовтня правоохоронці знайшли тіло дівчини в озері у парку «Алтайські озера» на вулиці Генерала Чупринки. Нею виявилась 19-річна львів’янка, про зникнення якої сьогодні вночі у поліцію повідомили її родичі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!