19-річний боєць з Львівщини загинув в АТО

5277 0
Героя поховають завтра, 1 квітня, на Мостищині.

29 березня у зоні бойових дій загинув 19-річний Богдан Кубішин з Львівської області.  Боєць 24-ї окремої механізованої бригади ОМБр загинув 29 березня в зоні бойових дій поблизу Попасної на Луганщині, повідомляє zaxid.net. За попередньою інформацією, військовослужбовець загинув від кулі ворожого снайпера.

Читайте також: Іван Гаврилко: Після АТО я два тижні не хотів виходити з дому

Кортеж з тілом воїна зустрічатимуть в п'ятницю, 31 березня, вздовж траси Львів - Городок - Братковичі і далі поворот на с. Довгомостиська. Орієнтовний час прибуття кортежу на межу Городоцького та Мостиського районів близько 20:00.

Поховають Богдана 1 квітня в рідному селі.

Богдан Кубішин народився 9 серпня 1997 року в с. Довгомостиська Мостиського району Львівської області. Хлопець виріс в багатодітній сім`ї, де окрім нього було ще шестеро дітей. Богдан закінчив Довгомостиський навчально-виховний комплекс. Служив за контрактом в 24-й окремій механізованій Залізній бригаді ім. Данила Галицького стрільцем-помічником гранатометника.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!