У Львові відбудеться концерт Піккардійської Терції. Вартість квитків

2669 0
Перед концертом запланована безкоштовна фан-зустріч та автограф-сесія з колективом.

1 червня у Львові у !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26) відбудеться концерт Піккардійської Терції у межах проекту «Українське Вибране». Перед виступом, о 19:00, музиканти матимуть безкоштовну фан-зустріч та автограф-сесію.

Сам концерт розпочнеться о 20:00. Квитки можна придбати на сайті gastroli.ua. Вхід для дітей до 12 років з батьками – безкоштовний.

Читайте також: Мажори та мінори «Піккардійської терції». Розповідає Славко Нудик

Співорганізатори події – Українська Академія Лідерства (УАЛ) – під час концерту організують благодійний аукціон. Зі сцени студенти Академії продаватимуть цінні речі гурту та подарунки спонсорів. Виручені кошти організатори скерують на навчальні проекти УАЛ.

Напередодні концерту організатори також відкриють одноденну виставку, де будуть експонувати цінні та раритетні речі гурту. Виставка буде на першому поверсі клубу на !FESTrepublic, її можна відвідати напередодні концерту або в перерві між виступами.

Читайте також: ТОП-5 цікавих фактів про «Піккардійську терцію»

«Українське Вибране» – це спільний проект «Холдингу емоцій !FEST» та Львівської філії Української Академії Лідерства. Це серія концертів українських гуртів, які вже стали частиною української культури, на музиці яких виросло не одне покоління. В першому сезоні «Українське Вибране» вже відбулись концерти гуртів Кому Вниз, Тартак та Плач Єремії, а в червні ще відбудуться концерти ВВ та Піккардійської Терції.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!