1 та 2 січня центр Львова закриють для руху транспорту

1256 0
Центральна частина міста буде закрита для проїзду як громадського, так і приватного транспорту.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На вихідні, 1 та 2 січня центральна частина Львова буде закрита для руху автотранспорту. Ввечері 31 грудня з 22:00 год проїзд буде недоступний для приватного транспорту, а з 23:00 год – для громадського транспорту. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Читайте також: На Новий рік низка трамвайних маршрутів у Львові курсуватиме цілодобово

Упродовж двох днів громадський транспорт курсуватиме за схемою «вихідного дня». Як зазвичай, для руху закриють проїзд від Оперного театру по проспекту Свободи і до пам’ятника Королю Данилу, відтак, громадський транспорт рухатиметься по вулиці Підвальній.

Проїзною центральна частина міста буде в понеділок, 3 грудня.

Нагадаємо, у новорічну ніч у Львові жодних святкових загальноміських заходів не проводитимуть, аби не скупчувати людей під ялинкою. У такий спосіб хочуть також закликати людей не нехтувати карантинними правилами та попередити можливий новий спалах коронавірусу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!