Політична реклама

20 грудня обіцяють здати в експлуатацію першу чергу львівського авіатерміналу

1333 0
За 200 днів до Євро-2012 готовність нового терміналу сягає близько 80%. Про це Інформаційний центр «Україна-2012» повідомили в Львівській дирекції з будівництва обєктів до Євро. На сьогодні в терміналі встановлені всі аеромости, змонтовані ліфти та ескалатори.

На території нового аеровокзалу завершуються внутрішньо-оздоблювальні роботи. Так, у серпні будівельники змонтували близько 50% багажного обладнання, влаштовували внутрішні інженерні мережі. Щоб встигнути виконати усі роботи вчасно робітники працювали без вихiдних, i вдень i вночi. Фахівці поступово виходять на фінішну пряму зі спорудження об’єкту. Як запевнив директор з розвитку аеропорту ДП «Західінфрапроект» Микола Магасевич, здача першої черги аеровокзалу в експлуатацію запланована на 20 грудня поточного року. Загалом за 6 місяців і 20 днів до початку футбольного чемпіонату у Львові зданий в експлуатацію стадіон, який будувався протягом трьох років, на 80% готова база «Скіф», ще тривають роботи на тренувальному центрі у смт. Славське. Джерело: Інформаційний центр «Україна-2012»

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!