20 порад, які полегшать життя мандрівникам

4329 0
Ви любите подорожувати, однак дрібниці, на кшталт, пом'ятого у валізі одягу, сплутані дроти навушників чи пролитий шампунь, псують вам враження від відпочинку? Ми пропонуємо 20 простих, але дієвих порад, які суттєво полегшать життя мандрівникам.

Більше порад – на сайті Distractyfy.

1. Перевозьте зарядні пристрої та інші дроти у футлярі для окулярів.

2. Щоб зберегти одяг свіжим, кладіть на дно валізи антистатичні серветки.

3. Для захисту зарядних пристроїв від небажаного перекручування і поломки використовуйте пружинку від старої ручки.

4. Обходьте стороною довгі черги в туалет в аеропорту. Порада може здатися банальною, але перша вбиральня терміналу завжди найбільш переповнена. Користуйтеся іншими туалетами, щоб уникнути черг та зекономити час.

5. Зажим для паперу допоможе захистити лезо бритви.

6. Не складайте одяг, а скручуйте його в рулончики: це значно зменшить об’єми багажу.

7. Якщо є одяг, який необхідно акуратно скласти, використовуйте цигарковий папір, щоб одяг не пом'явся.

8. Перед подорожжю відскануйте всі важливі документи. У разі крадіжки або втрати у вас будуть копії паспорта, посвідчення особи, інформації про рейс, які можна легко знайти в смартфоні або планшеті.

9. Пришвидшіть час огляду в аеропорту. Помістіть всі дрібні речі – гаманець, ключі, телефони – в дорожню сумку, перед тим, як поставити її на транспортерну стрічку. Вам не потрібно буде викладати ці речі окремо, і ви заощадите час.

10. Переведіть смартфон в авіарежім, це заощадить батарею і дозволить їй швидше зарядитися.

11. Щоб дроти навушників не сплутувалися, намотайте їх на затискач для паперу.

12. Шпильки зручно зберігати в коробочці з-під Tic Tac.

13. Комірець сорочки НЕ помнеться, якщо в середину помістити згорнутий ремінь.

14. Вибирайте місце біля крил літака, там не так сильно відчувається турбулентність. Місця, розташовані біля крил літака, зазвичай, найменше  трясе при польоті через особливості конструкції.

15. Функція "OK Maps" збереже зображення карт Google Maps, і ви будете мати до них доступ офлайн.

16. Купуйте квитки на літак у вівторок після 15:00. Зазвичай, в цей час великі авіакомпанії роблять знижки на свої послуги, щоб конкурувати з бюджетними компаніями, такими, наприклад, як Southwest або JetBlue. Якщо ви хочете заощадити, це саме час для купівлі квитків.

17. Потурбуйтеся про те, щоб у вашому багажі нічого не пролилося. Відкрутіть кришечки, закрийте отвори харчовою плівкою і закрутіть знову. Так ви уникнете протікання рідини.

18. WiFi-паролі різних установ можна знайти в коментарях FourSquare

19. Хитрість з багажем. Маркування вашого багажу ярликом «крихкі предмети» (навіть якщо їх там немає) змусить персонал поводитися з ним обережно. Такий багаж часто розміщується поверх решти і, отже, першим виїжджає на видачу.

20. Запам'ятайте, коли найкраще користуватися туалетом в літаку. Оскільки в більшості авіакомпаній заборонені черги в туалет під час польоту, найкраще користуватися ним відразу після вирівнювання літака і за 15-20 хвилин до посадки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!