20-річна львівська борчиня стала бронзовою медалісткою чемпіонату світу

1189 0
Оксана Чудик здобула «бронзу» на чемпіонаті світу зі спортивної боротьби, який проходив у Сербії.
Фото: НОК України у Львівській області

Фото: НОК України у Львівській області

На чемпіонаті світу зі спортивної боротьби серед спортсменів віком до 23 років (U23), який триває у столиці Сербії Белграді, «бронзу» здобула 20-річна львівська бориня Оксана Чудик. Про це повідомляє Відділення НОК України у Львівській області.

Читайте також: Троє львів'ян вибороли золото на чемпіонаті Європи з армспорту

У надзвичайно напруженому суперництві у категорії до 68 кг перемогу в поєдинку над американкою Алівією Ніколь Фіске здобула 20-річна львівська бориня Оксана Чудик.

Перший період впевнено виграла американка (3:0). Але вихованка Щирецької школи вільної боротьби і Львівського фахового коледжу спорту Оксана Чудик зуміла здійснити чудовий камбек, зрівнявши рахунок (3:3).

Через те, що остання результативна дія була за Чудик, вона стала переможницею сутички і здобула бронзову медаль.

Нагадаємо, у фінальних поєдинках чемпіонату Європи з вільної боротьби U-23 серед жінок, чемпіонкою у ваговій категорії 68 кг стала майстер спорту України міжнароднодного класу Оксана Чудик. Дівчина навчається у Львівському фаховому коледжі спорту. 22-річна майстер спорту України Христина Зоряна-Демко виступала у вазі до 55 кг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!