Політична реклама

21 квітня у Шевченківському гаю у Львові відбудеться фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом»

1608 0
21 квітня у Шевченківському гаю відбудеться фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом». Розпочнеться захід о 14.00 молебнем, який очолить Владика Венедикт, Єпископ–помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ.

«Напевно кожен з нас має досвід у своєму житті, коли отримуємо добру новину. То можемо цією доброю новиною поділитися, сідаємо на телефон, Skype, Інтернет, дзвонимо і говоримо всім про це. А можемо закритися в хаті, затягнути штори, нікого не впускати, що є зовсім неприроднім. Бо доброю новиною потрібно ділитись. Ось і зараз ми стоїмо напередодні Воскресіння Господнього, а це – найбільш добра новина. Я радію з того, що наша молодь має таке натхнення і проводить цей гарний захід «Святкуймо Воскресіння Разом», - розповідає Владика Венедикт (Алексійчук), Єпископ-помічник Львівської Архиєпархії.

У програмі фестивалю «Святкуймо Воскресіння Разом»: виставка-ярмарок від молодіжних християнських спільнот, виступи дитячих колективів, гаївки та забави для дітей і молоді, понад 10 майстер-класів - з фітодизайну, ткацтва, малювання, деревообробки тощо.

Цьогорічною родзинкою є святковий концерт за участю Тараса Чубая, а також Софії Федини, гуртів «Кана», «Крик душі», «Родинна капела».

«Традиційно, вже 4 роки поспіль, у світлий тиждень Христового Воскресіння ми запрошуємо дітей та молодь до Шевченківського гаю спільно святкувати цю подію. Молодь, діти та дорослі можуть взяти участь в різних майстер-класах, поводити гаївок, танцювати під гарну музику. «Святкуймо Воскресіння Разом» – це гарна нагода всій родині по-християнськи відпочити», – говорить о. Тарас Милян, голова Молодіжної комісії Львівської Архиєпархії УГКЦ.

«Програма фестивалю є дуже цікавою і для молоді, і для дітей та їхніх батьків. Особливістю також буде благодійна лотерея, кошти з якою будуть скеровані на розвиток молодіжних ініціатив в Церкві. Розіграш цієї лотереї проходите щогодини, а одним з головних призів є  поїздка до Риму на зимову європейську зустріч Тезе», - розповідає Орися Петришин, координатор фестивалю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!