Політична реклама

21 та 23 вересня у Львові перекриють декілька вулиць

1165 0
У зв’язку з велоперегонами та велопарадом, що проходитимуть рамках міжнародної кампанії «Європейський тиждень мобільності», вулиці, якими прокладено веломаршрут будуть тимчасово перекриті для руху транспорту. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, 21 вересня у проміжку часу з 11:00 до 13:00 год. приблизно на 20 хв. тимчасово перекриють рух транспорту за маршрутом проведення велоперегонів:  Гвардійська -  Коперника - Дорошенка - Беринди - площа Катедральна - площа Ринок. Велосипедистів супроводжуватимуть автомобілі Державтоінспекції.

Ввечері з 20:00 до 22:00 год на  Княгині Ольги (від  Академіка Сахарова до Котка) буде проведено велосипедний спринт-турнір «Драг Рейсинг», у зв’язку з чим рух транспорту у цей час на вказаній ділянці буде перекрито.

23 вересня з 16:00 до 17:00 год проїзд транспорту обмежать за маршрутом проведення велопараду: Університетська -  Словацького - Стефаника -  Дудаєва -  Саксаганського - Шота Руставелі -  Зелена - Студентська -  Левицького - Князя Романа - площа Галицька - проспект Свободи -  Беринди - площа Ринок -  Підвальна -  Валова. Державтоінспекція також забезпечить колоні супровід.

Нагадаємо, що цієї п'ятниці відбудуться велоперегони "Велосипедом на роботу".

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!