21-річний хлопець зі Стебника потребує допомоги, щоб пройти лікування

10408 0
Для матері важко знайти 23 тисячі гривень на реабілітацію сина до 23 листопада. Держава виділяє лише 3,5 тис на місяць.
Фото: Ірина Карпін

Фото: Ірина Карпін

21-річний Владислав Карпін зі Стебника потребує коштів на лікування. У хлопця церебральний параліч і спастичний тетрапарез. На реабілітацію у Міжнародній реабілітаційній клініці Козявкіна у Трускавці потрібно 23 тисячі гривень. Для матері це непосильна сума, бо вона виховує двох синів сама.

За словами Ірини Карпін, у пологовому будинку Владислав при народженні отримав черепно-мозкову травму, у нього стався сильний крововилив, який пошкодив мозок. Параліч і спастичний тетрапарез, наче крига, сковує м'язи сина, говорить матір Ірина.

Ірина змушена шукати всі можливі ресурси, аби забезпечити курси реабілітації і лікування, які покращують здоров'я Владислава.                 

«Діагноз «дитячий церебральний параліч, спастичний тетрапарез» прикував Владіка до крісла, не дає йому жити життям звичайної дитини. Лікарі нам рекомендують лікуватися хоча б чотири рази на рік у клініці відновного лікування імені Козявкіна у Трускавці», – говорить матір.

За словами Ірини, курс реабілітації у цій клініці з 23 листопада коштує 23 тис. 680 грн. Жінка просить всіх небайдужих допомогти, бо не може самотужки оплатити лікування.

Реквізити для допомоги (Приватбанк):

5168 7554 4903 3832

Мама Карпін Ірина Степанівна

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!