22 січня у Львові відбудеться акція єдності

1694 0
Всеукраїнська акція «Одна єдина соборна Україна» пройде у багатьох містах одночасно. Учасники вшанують загиблих та зв’яжуть «стрічку єдності».
фото: www.rada.te.ua

фото: www.rada.te.ua

Серед міст-учасників: Київ, Львів, Харків, Дніпропетровськ, Херсон, Запоріжжя, Краматорськ, Слов’янськ, Маріуполь, Артемівськ, Добропілля, Сєвєродонецьк, Старобільськ, Рубіжне, Лисичанськ, Сватове, с.м.т. Борова (Харківська область).

Читайте також: Краматорськ – Львів – Краматорськ: історія «ВІЛЬної ХАти»

На честь Дня Соборності у цих містах зв'яжуть «стрічку єдності» зі своїми побажаннями Україні та українцям. Після завершення флеш-мобу кожне місто оголосить довжину своєї стрічки та передасть цей символ єдності до Києва, де наприкінці акції буде озвучена приблизна загальна довжина стрічки. Згодом у столиці всі стрічки з різних регіонів України будуть зв'язані в єдину стрічку, – інформує прес-служба міста.

Під час акції вшанують пам'ять мирних жителів, воїнів Української армії та бійців добровольчих батальйонів, які загинули на Донбасі, а також усіх героїв, які захищали незалежність України в різні часи.

Захід здійснюється за ініціативи громадської організації «Схід і Захід разом» та за підтримки Народної самооборони Львівщини.

Читайте також: Половина біженців, які живуть на Львівщині, не планують повертатися

Початок акції о 18.00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Координатор акції у Львові – Ірина Рєвунова, тел (098) 358-04-41.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!