+23 і без опадів. Прогноз погоди у Львові на тиждень.

5435 0
Цього тижня буде ясна і тепла погода. Дощ прогнозують лише у вівторок.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

Сьогодні, 21 травня, у Львові прогнозують суху і похмуру погоду. Температура повітря коливатиметься вдень від +14 до +19 градусів тепла, інформує сайт sinoptik.ua.

Завтра, 22 травня, вранці можливий дощ, який до полудня має скінчитись. Упродовж дня температура повітря становитиме від +10 до +22 градусів.

У середу, 23 травня, синоптики опадів не передбачають, однак впродовж дня буде хмарно. Вдень буде тепло, максимум до +23 градусів. Вночі стовпчик термометра опуститься до +15.

У четвер, 24 травня, у Львові втримається тепла погода, а температура коливатиметься від +15 до +23 градусів тепла. Вдень буде ясно й без опадів. Вночі можлива хмарність.

У п’ятницю, 25 травня, вдень можлива хмарність, однак після обіду буде ясно й без опадів. Синоптики прогнозують теплу погоду до +22 градусів тепла.

Читайте також: Як поїхати закордон на власному авто. Перелік документів

У суботу та неділю, 26-27 травня, буде тепло й без опадів. Упродовж вихідних можлива хмарність, температурний максимум становитиме +23 градуси вище нуля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!