23 кілометри європейської дороги. Якою буде північна об’їзна Львова і коли її збудують

3455 0
Дорога ітиме від с. Бірки до с. Запитів на Львівщині.
фото: commons.wikimedia.org

фото: commons.wikimedia.org

Проєкт дороги за 450 млн євро кредитних коштів розробляють вже декілька років. Трасу завдовжки 23 км прокладатимуть від с. Бірки до с. Запитів на Львівщині. Посадовці запевняють, що скоро розпочнуть будівельні роботи, бо затвердження документанції вже на фінальному етапі.

Читайте також: В Україні показали, якою може бути північна об'їзна Львова. Відео

У прямому ефірі ток-шоу «Наші реформи», сьогодні, 13 січня о 12:00 у студії Tvoemisto.tv ми з‘ясуємо усі «підводні камені» майбутнього обходу. Залишайте свої запитання у коментарях і отримайте відповідь у прямому ефірі. 

Під час ефіру розкажуть:

  • скільки ще чекати, аби уряд затвердив розроблений проєкт дороги;
  • як вирішуватимуть питання із приватизованими земельними ділянками мешканців сіл;
  • чи справді дорога буде безпечною і збудованою за європейськими стандартами; 

Наші спікери: Олег Береза – в. о. керівника «Служби автомобільних доріг» Львівщини, Роман Кокотайло – керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв‘язку ЛОДА, Олег Осаульчук – археолог «Рятівної археологічної служби».

Прямий ефір у студії «Твого міста» розпочнеться о 12:00. Переглянути його можна на Фейсбук-сторінціYouTube-каналі та на сайті Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!