+23 та грози. Якою буде погода у Львові цього тижня

2988 0
У період із 7 по 13 травня синоптики прогнозують ясну погоду подекуди з опадами та значним зниженням температури.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Сьогодні, 7 травня, у Львові вранці та вдень очікують ясну погоду. По обіді небо буде хмарним, а ввечері прогнозують дощ. Температура повітря становитиме до +17 градусів вище нуля, інформує сайт sinoptik.ua.

Завтра, 8 травня, впродовж дня варто очікувати хмарну погоду, подекуди з грозами. Температура повітря наблизиться до позначки +22 ближче до вечора.

У середу, 9 травня, буде сонячно й без опадів. Температура повітря вранці становитиме +16. Удень стовпчик термометра фіксуватиме позначку +23 градуси тепла. 

Читайте також: Куди українці можуть їздити без віз. Перелік країн

У четвер, 10 травня, вдень можлива хмарність, однак здебільшого має бути ясна погода. Температура коливатиметься від +13 до +23 градусів тепла.

У п’ятницю, 11 травня, синоптики передбачають ясну погоду без опадів із температурою повітря до +23 градусів. Упродовж тижня надзвичайники очікують високий рівень пожежної небезпеки.

У суботу та неділю, 12 та 13 травня, опадів не прогнозують однак небо буде хмарним. Температура коливатиметься від +16 до +23 градусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!