На Львівщині побудують 24-метровий міст, який покращить сполучення чотирьох районів

8642 0
Міст з’єднає дві дороги: Східниця – Пісочна та Східниця – Турка.
Фото: D-nk.com.ua

Фото: D-nk.com.ua

На Львівщині за понад 30 млн грн побудують міст через річку Східничанка із підходами в смт Східниця. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Відновлення мосту покращить логістику сполучення чотирьох районів Львівщини – Турківського, Дрогобицького, Самбірського та Старосамбірського. Окрім цього, міст з’єднає дві дороги, які відремонтували цього року, – Східниця – Пісочна та Східниця – Турка.

За словами Юрія Бучка, на будівництво мосту передбачили 30 млн гривень із державного бюджету. За ці кошти планують збудувати 24 метри самого мосту та 800 метрів під'їздів з обох боків. Зараз тривають тендерні закупівлі.

Читайте також: Цього року на Львівщині збудують найдовший міст Західної України

На Львівщині завершили ремонт дороги Східниця – Пісочна, довжиною 52,5 кілометри. Дорогу розпочали ремонтувати три роки тому. Тоді відремонтували 20,6 км у вирівнюючому шарі та 13,3 км у верхньому шарі асфальтобетонного покриття. Через нестачу фінансування роботи призупинили.

Ольга Коваль

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!