24-річний волонтер бореться з раком. Львів’ян просять допомогти. Оновлено

85073 0
Львів’ян просять допомогти львівському волонтеру Андрію Бойку подолати хворобу.

Звичайна простуда, як здавалося спершу, виявилась підступною і важкою хворобою. 24-річному Андрію Бойку, волонтеру Громадського формування «Народна Самооборона» нещодавно поставили діагноз: дифузна В-великоклітинна лімфома (Неходжкінська лімфома – рак лімфатичної системи).

Як зазначають близькі Андрія, хлопець вже пройшов 4 курси хіміотерапії і подальше тривале стаціонарне лікування над побічними симптомами від негативного впливу лімфоми на організм (перикардія, неодноразове витягування рідини з плевральної порожнини). Зараз його стан стабілізували, призначили вісім курсів хіміотерапії, із яких залишилося пройти шість.

Один курс коштує приблизно 57 000 грн (7651.51 злотих + 700 злотих за препарат, який колють між курсами. Інтервал між курсами 2 тижні. 

Наразі лікар скорегував схему лікування. Лікуючий професор додав ще один препарат для центральної нервової системи. При такому діагнозі це обов’язкова процедура, щоб забеспечити нервову систему захистом від паралізу.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти 15-річній Вікторії здолати хворобу

Раніше Андрію не призначали цього препарату через його стан здоров’я. Він дорогий, але дієвий – подається 3 рази. Ціна одного 6633.9 zl. Відповідно, сума на лікування збільшилась в гривневому еквіваленті на 135 000 грн. Поки сума, яка потрібна на лікування, складає 478 000 грн. 

«На жаль, у нас закінчуються фінансові можливості в боротьбі. Просимо Вашої допомоги, як матеріальної та молитовної, так і в поширенні інформації», – кажуть рідні Андрія Бойка.

Реквізити для допомоги:

Номер картки ПриватБанку: 5168 7426 0453 1255 (отримувач – Бойко Світлана – мама Андрія).
Телефон мами: (097) 612 70 92.
Телефон сестри Христини: (097) 603 52 95.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!