Спецгість та гроші на подорож. У Львові кличуть на зустріч з відомим мандрівником

3294 0
25 липня у Львові – «Фотосушка#Futura_Flash» зі спеціальним гостем. Як взяти участь та виграти 5000 гривень.
Fb-сторінка Futura Hub

Fb-сторінка Futura Hub

Подія, яка відбудеться вже цієї суботи, 25 липня, у центрі Futura Hub на Кульпарківській, 200а, покликана зібрати усіх, хто любить активне життя, нові враження, готовий поділитися улюбленими фото та кому цікаво дізнатися і поділитися  лайфхаками та факапами з подорожей. Спеціальний гість події – відомий мандрівник і блогер Олександр Ладанівський. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

«Якщо ви ще й любите фотографувати, то це ще й дасть можливість виграти за допомогою своєї фотокамери кошти для подорожі цього літа. Будемо раді познайомитися з вами 25 липня у Futura HUB на фотосушці Futura_Flash», – кажуть організатори.

/media/gallery/full/f/f/ff-3.jpg

фото з FBсторінки Олександра Ладанівського

Олександр Ладанівський готовий поділитися найцікавішими моментами своїх подорожей та лайфхаками, які точно знадобляться у ваших планових мандрівках, щоб зробити їх легкими і незабутніми. Під час зустрічі розкажуть і про місця, які варто відвідати та поради, що поможуть у цих подорожах і зроблять їх дійсно пам’ятними і цікавими.  

Коли

25 липня о 17.00

Де

Простір Futura Hub, вул. Кульпарківська,200а

Як взяти участь

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації

Лінк на реєстрацію – тут: https://forms.gle/QR7FWRrbt2XSChxr8.

Дедлайн реєстрації – 23 липня.

Як визначать переможця

Двох переможців буде оголошено 1 серпня. На Facebook-сторінці Futura HUB у фотоальбом #Futura_Flash будуть щодня додаватися світлини учасників. Першого переможця обиратиме Олександр Ладанівський серед фото з найбільшою кількістю ваших лайків. Другого - визначать шляхом голосування на локації – у Futura HUB, яке триватиме з 25 по 31 липня.

Додатковий бонус

Futura HUB дарує сертифікат 1 000 грн на гастрономічну подорож.

Для цього потрібно:

прийти на локацію за адресою вул. Кульпарківська, 200 а і зробити фото біля фотозони;

опублікувати фото з хештегом #futura_flash в Instagram і зібрати максимум likes.

Дедлайн голосування – 31 липня.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!