25 працівників заводу «Бадер» біля Львова захворіли на кір

2912 0
17 осіб, які працюють на заводі «Бадер» в місті Городок, госпіталізували з кором.
фото ілюстративне: expres.uа

фото ілюстративне: expres.uа

Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації. Відповідно до офіційної інформації, за допомогою вже звернулося 25 осіб, які працюють на підприємстві ТОВ «Бадер Аунде Україна». Із них 17 госпіталізовано, а восьмеро осіб оглянуті, але від госпіталізації відмовились та отримують лікування в амбулаторних умовах. 

Читайте також: Кір дійшов до Львівщини. Що треба знати та як вберегтися

Із числа госпіталізованих: 7 осіб – у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні, 8 осіб – в інфекційному відділенні Новояворівської районної лікарні №1; одна особа – в інфекційному відділенні Жидачівської центральної районної лікарні; одна особа – в інфекційному відділенні Городоцької центральної районної лікарні, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, лікар-інфекціоніст Мирослава Волошин розповіла, що треба робити, щоб уникнути кору і як поводитися, коли у родині хтось захворів, як треба вакцинуватися дорослим і дітям, яким до того не проводили щеплень від кору або вакцинували частково, а також кому не можна проводити щеплення. Мирослава Волошин нагадує, що найгрізнішим ускладненням кору є енцефаліт – тяжке ураження центральної нервової системи, а найдієвішим засобом на випередження є вакцинація.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!