+25 та без опадів. Прогноз погоди на перший тиждень осені

1802 0
Синоптики прогнозують теплий і майже сухий початок вересня.
Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Сьогодні, 3 вересня, синоптики прогнозують теплу та ясну погоду, без опадів. Температура повітря коливатиметься від 14 до 25 градусів тепла, йдеться на сайті sinoptik.ua.

Завтра, 4 вересня, буде похмуро, втім опадів не передбачють Максимальна температура повітря становитиме 25 градусів. 

У середу, 5 вересня, впродовж дня буде ясно і без опадів, надвечір можлива невелика хмарність. Температура повітря знизиться до 24 градусів тепла.

У четвер, 6 вересня, вдень прогнозують дощ із грозою, однак упродовж дня буде сонячно. Температура повітря сягатиме 22 градусів вище нуля.

У п’ятницю, 7вересня, температура лишиться незмінною. Ранок буде похмурим, пізніше синоптики прогнозують ясну та сонячну погоду, без опадів.

У суботу 8 та у неділю 9 вересня, у Львові буде ясно і без опадів. Максимальна температура повітря становитиме 25 градусів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!