Політична реклама

25 тис. грн. за місяць - ціна оренди елітних апартаментів у Львові

1100 0
Вартість оренди елітних апартаментів у Львові в рази нижча, ніж у столиці. За гроші, які в Києві наймач віддасть за звичайну двокімнатну хрущовку, в місті Лева можна зняти шикарну «двійку» з дизайнерським ремонтом, сучасними меблями і технікою. Скільки коштує пожити з шиком у Львові дізналися аналітики найбільшого в Україні порталу безкоштовних оголошень Slando, повідомила прес-служба Slando.

Найдорожчі апартаменти у Львові коштують 25 тисяч гривень на місяць. За ці гроші наймач зможе тимчасово пожити в п'ятикімнатній дворівневій квартирі на вулиці Петра Панча. Для порівняння, найдорожча п'ятикімнатна квартира Києва коштує $ 20 тис. за той же термін оренди.

При бажанні всього за € 700 у Львові можна знайти п'ятикімнатну квартиру з ремонтом, меблями, технікою і навіть сауною. У Києві за ці гроші можна зняти звичайну трикімнатну квартиру.

Межа цін для чотирикімнатних квартир у місті Лева становить 12 тисяч гривень. У середньому, елітне житло з такою кількістю кімнат можна зняти за 8-10 тис. грн. За таку суму можна орендувати на місяць квартиру в центральному районі місті або в новобудові, де буде зроблений свіжий ремонт, встановлені нові меблі та техніка.

В оголошеннях на Slando елітні трикімнатні квартири у Львові здаються дорожче чотирикімнатних. Так, ціна на «трійки» досягає 13 700 гривень. За ці гроші наймачам пропонується квартира в новобудові з ремонтом в стилі Хай-Тек, новими меблями та технікою. У середньому ціна елітної трикімнатної квартири в західній столиці становить $ 1 000-1 200.

Двокімнатні апартаменти з родзинкою у Львові пропонуються в середньому за $ 800, але за найбільш ексклюзивні варіанти власники можуть просити і до $ 1 300.

Найвища ціна на готельку в місті Лева становить 6100 гривень. За ці гроші наймачам пропонується квартира на вулиці Вірменській, з індивідуальним опаленням, дорогими меблями і технікою. При цьому середня ціна елітних однокімнатних квартир Львова становить $ 500. Стільки ж у Києві просять за готельку в хрущовці, де навіть може не бути необхідної техніки.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!