25-річна львівська дзюдоїстка представлятиме Україну на Чемпіонаті світу

1152 0
Василина-Ірина Кириченко представлятиме Україну на Чемпіонаті світу з дзюдо серед чоловіків і жінок, який пройде у червні в Угорщині.
Фото: Відділення НОК України у Львівській області

Фото: Відділення НОК України у Львівській області

У Відкритому Кубку України з дзюдо, участь у якому взяли 358 спортсменів збірних команд України, Грузії, Литви, Кіпру та Туркменістану, у ваговій категорії 78 кг серед жінок переможницею стала 25-річна львів’янка, майстер спорту України міжнародного класу Василина-Ірина Кириченко. Відтак, дзюдоїстка представлятиме Україну на Чемпіонаті світу.

Читайте також: 14-річний важкоатлет із Львівщини виборов золото на чемпіонаті України U-17

Вихованка тренерів Андрія Надопти та Араза Тувакова провела на турнірі три сутички і всі завершила достроковими перемогами (іппон), повідомляє Відділенні НОК України у Львівській області.

Перемога представниці Львівщини на Відкритому Кубку України дала право Василині-Ірині представляти Україну на Чемпіонаті світу з дзюдо серед чоловіків і жінок, який пройде у червні в Угорщині.

Нагадаємо, минулоого року львів'янка Василина Кириченко стала чемпіонкою України з самбо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!