28 BookForum у Львові і безоштовні-платні пологи. Головне за добу

1050 0
Коротко розповідаємо про головні новини минулої доби.

У Львові стартував 28 BookForum. Він триватиме до 19 вересня. Цього року BookForum вперше за всю історію пройде у гібридному форматі: онлайн та офлайн. Заплановано понад 160 подій, панельних дискусій і традиційна Ніч Поезії та музики non-stop. Фокусна тема 28 BookForum – «Гра в дорослішання: як ми зростаємо незалежними». 

У Львові у пам'ятці архітектури на вул. Кн. Романа,32 горів мансардний поверх. Вогонь охопив мансарду у квартирі над 4-тим поверхом і знищив 300 метрів квадратних метрів мансардного поверху і даху. Через пожежу з будівлі евакуювали близько 10 людей.

Читайте також: У Львові демонтують підпірну стінку між вулицями Професорською і Бандери

У Львові поблизу семінарії УГКЦ на вул. Хуторівка, 51 міська інспекція ДАБК виявила самовільні будівельні роботи, на які немає дозволів. Міська ДАБК готує звернення в прокуратуру щодо законності набуття права власності на ділянку. Йдеться про майже гектар комунальної землі.

У жовтні у Львові розпочнуть будівництво сміттєпереробного заводу. Польська компанія Control Process S.A, ознайомлюється із ділянкою на Пластовій,13 та вносить певні зміни в технологічну частину проєктування. Влітку будівельні роботи не розпочали через затяжну підготовку документів. 

Читайте також: У Львові 4-річний хлопчик віддав 700 гривень для допомоги дівчинці зі СМА. Фото дня

Також Tvoemisto.tv дізнавалося, чи працює у нашому місті реформа безкоштовних пологів і чому у Львові породіллі продовжують віддячувати лікарям за пологи. Детальніше про це читайте у матеріалі Скільки коштують безоплатні пологи або, Чому у Львові не все так просто

Гарного Вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!