У Львові буде день жалоби за загиблими в Грибовичах рятувальниками

2437 0
30-те травня – день, коли на полігоні твердих відходів в селі Великі Грибовичі стався обвал, оголосили днем жалоби у Львові.
фото: ua.112.ua

фото: ua.112.ua

Міський голова підписав розпорядження, за яким 30-те травня оголошено днем жалоби у Львові, повідомляє прес-служба ЛМР. У цей день по всій території міста вивішуватимуть Державний Прапор України з траурними стрічками та приспустять Державний Прапор на усіх адміністративних будівлях.

Читайте також: ЄС допоможе Львову вирішити проблему зі сміттям

Також у розпорядженні зазначено: «рекомендувати обмежити проведення розважальних заходів, рекомендувати внесення необхідних змін до програм телебачення і радіо». Власників закладів громадського харчування та торгівлі просять з розумінням поставитись до ситуації та не вмикати музику у цей день. Також закликають обмежити розважальні заходи.

Нагадаємо, минулого року на Грибовицькому сміттєзвалищі розпочалася пожежа, яку вдалося ліквідувати через два дні. Першими на місце займання прибули «надзвичайники» – працівники ГУ ДСНС України у Львівській області. Під завалами палаючого сміття опинилися та загинули троє з них, а також, імовірно, еколог ЛКП «Збиранка», тіло якого так і не знайшли.

Опублікувала Олеся Шеремета

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!