Політична реклама

3,5 тис. гривень витратить на свята середньостатистичний львів'янин

1519 0
За даними міжнародної консалтингово-аудиторської фірми Делойт, середньостатистичний львів’янин готовий витратити на свята близько 3,5 тис. грн. Саме з цієї суми мешканці Львова купуватимуть подарунки рідним і друзям.

До вибору подарунка львівські покупці цього року схильні ставитися більш виважено, ніж торік, - пише видання "zaxid.net"

«Імпульсивні презенти – практично виключені», - повідомляють працівники львівських крамниць. Це стосується, зокрема, і парфумерно-косметичних виробів, вартість яких починається від кількох сотень гривень.

«Парфумерний бізнес є, скажімо так, доволі дорогим. Тому покупець, який приходить у магазин і купує на свята парфуми, витрачає щонайменше триста гривень. Якщо порівнювати з минулим роком, можливо це трішки більша сума, аніж була», - пояснила маркетолог Олеся Садова.

Львів’яни зізнаються, що часом дарують гроші; дедалі більшої популярності набувають подарункові сертифікати. Традиційними ж подарунками залишаються книги та шоколад. Однак найбільша частка святкового бюджету львів’янина припадає на Різдвяний стіл.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!