На Київщині повністю зруйновані 38 багатоповерхівок та 586 приватних будинків

1000 0
Загалом руйнування зазнали понад 2 тисячі об’єктів.
Фото: Київська обласна військова адміністрація

Фото: Київська обласна військова адміністрація

На Київщині повністю зруйновані 38 багатоповерхових будинків та 586 приватних. Про це повідомляють у Київській обласній військовій адміністрації. 

Загалом в області ушкоджень і руйнувань, за даними територіальних громад, зазнав 2 541 об’єкт. Серед них 726 зруйновано повністю. Йдеться про 38 багатоповерхових будинків, 586 приватних садиб, 8 закладів освіти, 4 заклади охорони здоров’я, 8 закладів культури, 2 спортивні заклади, 6 об’єктів життєзабезпечення.

Що стосується загалом ситуації у районах, то, за повідомленням Київській ОВА, усі об’єкти критичної інфраструктури працюють у Білоцерківському, Бориспільському, Обухівському, Фастівському районах. У Броварському районі щодня проводять роботи з відновлення електропостачання та пошкодженого газопроводу. Уже відновили автомобільну магістраль М-01 Київ-Чернігів в населеному пункті Залісся Великодимерської громади.

Читайте також: Україна надіслала частину анкети для членства в Євросоюзі 

Триває відновлення інфраструктури у всіх громадах Бучанського району.  Вишгородська, Славутицька, Петрівська та Пірнівска громади працюють в звичайному режимі, населенню надають необхідну допомогу. У Іванківській, Димерській та Поліській громадах частково нема зв‘язку і електропостачання. Ситуацію пробують нормалізувати. Зокрема, в Іванкові та 30 населених пунктах громади відновили електропостачання.

Нагадаємо, що почала роботу новозбудована тимчасова переправа поблизу Стоянки Київської області через річку Ірпінь. Вона працює в обох напрямках.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!