Політична реклама

3 1 травня проїзд у львівських автобусах коштуватиме 3 гривні

1504 0
З четверга, 1 травня, проїзд в міських автобусах у Львові коштуватиме 3 гривні. Рішення про підвищення тарифу прийняв 28 квітня виконавчий комітет Львівської міської ради.

Як стверджують міські чиновники, причиною для підняття тарифу є ріст вартості палива. З 2011 року, коли востаннє переглядався тариф, воно подорожчало на 80%, стверджує в. о. директора департаменту ЖКГ Володимир Олійник, інформує ZAXID.NET.

Попри те, що під стіни міської ради прийшли близько 10 активістів з протестом проти підняття тарифу, виконком таки підняв плату за проїзд.

Як запевнив директор ТзОВ «Міра і К» Микола Шкурган, в останніх розрахунках, які подали перевізники, ціна палива закладена у сумі 11,8 грн, хоча зараз паливо дорожче. Зі слів перевізника, всі розрахунки можна буде перевірити.

Виконком вирішив також, що до 1 липня незалежна аудиторська компанія проведе експертизу розрахунку тарифу. Після цього до тарифного питання повернуться знову.

«Якщо розрахунки не підтвердяться, то компанія, яка їх подала, піде з цього ринку», – заявив перший заступник мера Львова Олег Синютка. Він зазначив, що після отримання даних експертизи до питання тарифів повернуться знову.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!