Три безкоштовні онлайн-курси з англійської мови, які можна пройти цієї зими

9492 0
Зима – гарний час не тільки для свят, а й самостійного навчання, для якого у мережі зараз є чимало можливостей. Пропонуємо перелік онлайн-курсів, корисних для людей з різним рівнем знання англійської мови, від Green Forest.
фото: facebook.com/prometheusmooc

фото: facebook.com/prometheusmooc

Участь у курсах – безкоштовна, але за сертифікат, що підтверджує завершення навчання, доведеться заплатити. 

Inside IELTS: Preparing for the Test with the Experts

Вчитись тут: www.futurelearn.com/courses/cambridge-english-ielts
Що можна покращити: Writing, Speaking, Listening, Reading
Необхідний рівень англійської: Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced
Початок курсу: 9 січня
Тривалість: 5 тижнів

Почнемо із найбільш актуального на сьогоднішній день, а саме із підготовки до міжнародного екзамену IELTS Academic. Цей онлайн-курс пропонує поради від експертів, а також більш детально розглядає навички, що необхідні для отримання високих балів. Курс, як і сам екзамен, створений всесвітньо відомим університетом Cambridge. Експерти обіцяють, що наприкінці курсу ви зрозумієте як саме оцінюються Writing та Speaking, вивчите стратегії щодо виконання різноманітних завдань екзамену, а також покращите загальний рівень своєї англійської. 

English Composition

Вчитись тут: www.edx.org/course/english-composition-asux-eng101x-1
Що можна покращити: Writing
Необхідний рівень англійської: Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced
Початок курсу: 9 січня
Тривалість: 8 тижнів

Цей базовий курс від державного університету штату Аризона не лише покращить виші навички у написанні різного роду творів, але й навчить критично мислити, орієнтуватись на різну аудиторію, обирати доречний стиль письма та навіть використовувати сучасні технології задля полегшення процесу написання. Принаймні, саме це обіцяють нам автори курсу і ми схильні їм вірити, адже English Composition – далеко не перший і мабуть не останній онлайн курс від університету Аризони, що має багато позитивних відгуків серед прихильників такої дистанційної освіти.

American English Speech

Вчитись тут: oli.cmu.edu/courses/free-open/speech-course-details/
Що можна покращити: Speaking, Pronunciation
Необхідний рівень англійської: Upper-Intermediate, Advanced
Початок курсу: будь-коли
Тривалість: 7 годин

Розмовляти англійською – то одне, розмовляти як носій мови – зовсім інше. З першого погляду це здається неможливим, але це далеко не так. Позбавитись акценту взагалі дійсно важко, але можна навчитись англійським звукам, яких немає в рідній мові, та тим самим зробити свою розмовну англійську більш аутентичною. Цей курс сконцентрований на американській англійський, а отже фанатам британського акценту, напевно, не цікавий. Всіх інших запрошуємо зануритись у світ англійської фонетики та отримати навички акторської мови. 

Джерело: greenforest.com.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!