3 благодійні події тижня у Львові для допомоги військовим

2392 0
Цього тижня у Львові можна долучитися до допомоги українським військовим та цікаво провести час. Tvoemisto.tv пропонує підбірку подій, де збиратимуть допомогу воякам АТО та їх родинам.
Фото організаторів

Фото організаторів

1. Роби_вибори і допоможи АТО

16 жовтня на площі навпроти головного корпусу Львівського національного універиситету імені Івана Франка відбудеться благодійний концерт в рамках молодіжної інформаційно-просвітницької кампанії «Роби_вибори». Початок о 18:00. В цей день біля пам’ятника Іванові Франку зі своїми хітами виступить Скрябін, гурт O.Torvald, а також «Абу-Касимові капці».

«Їх виступ стане своєрідним закликом до молодих людей бути активними та свідомими, прийти на вибори і не марнувати свій голос. Також в цей день не залишаться осторонь і суспільно важливі для нашої держави питання: під час концерту буде проводитися збір коштів на потреби АТО. Таким чином, молоді львів’яни зможуть не лише гарно та з користю провести час, але й допомогти тим, хто захищає наш мир і спокій», – анонсують організатори.

2. Концерт «Героям слава» і благодійний аукціон

14 жовтня у Львові пройде благодійний аукціон картин, кошт з якого передадуть на потреби військових. Також на сцені Львівської опери у межах благодійного концерту «Героям Слава» виступатимуть Світлана Тарабарова, Оксана Білозір, Віктор Павлік, Тарака (Польща), Сестри Тельнюк, Ірина Федишин, Тріода, Львівський Хор Руслани, LAVIVO, Балет «Життя» та інші. Усі кошти, виручені з продажу квитків будуть відправлені родинам загиблих військових у зоні АТО.

Аукціон розпочнеться о 15:00 і відбудеться у дзеркальній залі Львівської опери. Благодійний концерт – о 18:00, інформують організатори.

3. Збір допомоги волонтерами «Допоможи фронту»

Уже традиційно волонтери громадської ініціативи «Допоможи фронту» збиратимуть допомогу воякам на Сході. У вівторок, четвер і суботу до пам’ятника Королю Данилу з 17:00 до 19:00 модна приносити такі речі:

– теплі шапки:

– теплі шкарпетки;

– рукавиці;

– термоси.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!