3 кулінарні події вихідних у Львові, які не можна пропустити

4118 0
У Львові на вихідних пройде нове гастрономічне свято – «Ресторанний день: Парк-Пікнік – Фестиваль вуличної їжі». В його програмі – багато цікавих і смачних заходів. Серед них Tvoemisto.tv обрало три кулірані майстер-класи, які не можна пропустити.

1. Майстер-клас від автора вегетаріанських страв Едуарда Насирова. Едуард Насиров – гастроексперт, фудстиліст, автор кулінарного блогу Happyfood, вегетаріанець з 13-річним стажем. Віддає переваги простій, смачній і швидкій кулінарії. Бренд-шеф паста-бару Бонзо у Києві. Майстер-клас запланований на суботу, 13 вересня, 14:00.

2. Майстер-клас з приготування галицьких страв. Майстер-клас пройде з представниками Клубу галицької кухні. Що саме готуватимуть – секрет кажуть організатори. Майстер-клас пройде у субботу, 13 вересня, о 15:00.

3. Майстер-клас з приготування правильної і смачної кави в домашніх умовах. Його проведе Вадим Грановський – засновник Перша кава / Coffee First/ – в неділю, 14 вересня о 14:00. «Зазвичай ми сприймаємо каву, як пігулку кофеїну: випиваємо її, кривимось і біжимо по справах. Наше завдання – змінити підхід до споживання кави», – каже Вадим. Він – один з найкращих майстрів у світі з приготування кави у турці.

Усі заходи проходитимуть в Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького. Деталі на сайті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!