3% киян залишаються без опалення внаслідок ранкової атаки росії

945 0
Відновили роботу більшість котелень.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Після ранкових атак агресора на столицю і пошкодження об’єктів інфраструктури, комунальникам вдалося відновити роботу більшості котелень. Без опалення залишаються близько 3% споживачів.  Діють аварійні та екстрені вимкнення електроенергії. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає КМДА. 

«На цю годину вже вдалося відновити роботу більшості котелень. Без опалення залишаються близько 3% споживачів. Система водопостачання столиці працює в штатному режимі», – повідомив Віталій Кличко.

Водночас ситуація в енергетиці складна, тому діють аварійні та екстрені вимкнення. Найбільше в столиці від дефіциту електропостачання страждають Оболонський, Подільський та Деснянський райони.

Читайте також: Завтра в Києві відкриють станції метро «Майдан Незалежності» та «Хрещатик»

Нагадаємо, сьогодні зранку ворог атакував столицю дронами-камікадзе. Вибухи пролунали у Солом’янському та Шевченківському районах столиці. Пошкоджені об’єкти критичної інфраструктури. Загалом за ранок столиця витримала кілька хвиль атак іранських «Shahed». В повітряному просторі Києва зафіксували 23 ворожих БПЛА. Сили оборони знищили 18 дронів.

Додамо, що після у ДТЕК Київські електромережі анонсували екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень не діють.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!