3 поради від фахівця: як створити успішний стартап

3473 0
Як створити успішний стартап та організувати ефективний зібр коштів на свій проект – читайте поради керівника львівської компанії Smart Atoms, що створила «розумний» годинник LaMetric, Назара Білоуса.
Фото: innoros.ru

Фото: innoros.ru

1. «Завжди, в кожній проблемі, зберіть максимум точок зору і проаналізуйте. На основі аналізу зробіть висновки, але кінцеве рішення приймайте, керуючись вашою інтуїцією. Розвивайте логічне мислення та інтуїцію збалансовано.

2. З самого початку важливо працювати з ентузіастами, з вашими першими клієнтами – вони доповнять бачення продукту. Як тільки ви задовольните ентузіастів, подумайте, як зробити так, аби ваш продукт сприйняв мейнстрімний ринок, в тому числі й скептиків.

3. Ніколи не здавайтесь : пробуйте, експериментуйте, і ви зрозумієте, що працює, а що – ні».

Нагадаємо, львівський стартап Smart Atoms встановив рекорд зі збору коштів за допомогою краудфандінгу (коли всі охочі, побачивши інформацію про проект, жертвують на нього) – зібравши майже 400 тис. доларів США на «розумний годинник» LaMetric. Це – перший розумний настільний годинник, який, окрім години, може показувати новини, температуру, важливі дати, і будь-які інші оповіщення, необхідні для життя та бізнесу.

За матеріалами AIN.UA

Довідка:

Стартап (англ. Startup), стартап-компанія – нещодавно створена компанія, що будує свій бізнес на основі інновацій або інноваційних технологій, не вийшла на ринок або ледве почала на нього виходити і що володіє обмеженим набором ресурсів.

 Особливо часто термін «стартап» застосовується відносно інтернет-компаній і інших фірм, що працюють в сфері IT, проте, це поняття розповсюджується і на інші сфери діяльності.

Інновації, на основі яких будують свій бізнес стартапи, можуть бути як глобальними (тобто бути інноваціями у всьому світі), так і локальними (тобто, бути інновацією в окремо узятій країні, але при цьому в інших країнах ця технологія вже не є інноваційною).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!