Три святкові дійства у Львові, до яких можна долучитись особисто

4724 0
Цьогоріч львів’янам підготували чимало атракцій. Окрім різноманітних видів відпочинку, переглядів стрічок та вистав є й такі, що дозволяють продемонструвати власні навички та вміння. Tvoemisto.tv пропонує перелік подій, до яких можна долучитись особисто, щоб отримати задоволення і навіть солодкі нагороди.

Напередодні Різдва, 5 січня, всі охочі можуть долучитись до розпису святкової шопки. В цей день художники проведуть майстер-клас просто неба, під час якого кожен охочий зможе долучитися до спільної справи – розмальовування персонажів. А вже наступного дня, перед Святвечором, шопку освятить священик.

Свято Пампуха запрошує всіх львів’ян поділитись своїми рецептами. Адже у кожної господині є власні секрети випічки. Організатори наголошують, що не обов’язково відкривати всі секрети приготування пампухів. Проте можна взяти участь у конкурсі, де оберуть найсмачніші. Проходитиме конкурс у рамках святкування загального Свята Пампуха 7 – 9 січня. Про деталі конкурсу можна дізнатись на сайті.

А якщо ж ви любите співати колядок, то у вас є всі шанси стати переможцем у всеукраїнському фестивалі вертепів. Для участі у конкурсі потрібно заповнити аплікаційну форму на сайті Свята та пройти відбірковий тур, що відбудеться 4 січня. Про місце та точний час проведення організатори повідомлять учасників безпосередньо. Отож швиденько збирайте «козу», «ведмедя» й інших традиційних персонажів і гайда на фестиваль, який проходитиме 7 – 11 січня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!